MarinaParken
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

Reviews

Reviews MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

43 reviews
  1. 10

    Alles! Die Sauberkeit, die Unterkunft, die ganze Anlage, es war alles toll !

    January 2024 - Sarah P. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  2. 9.1

    Wir konnten uns zurück ziehen und abschalten, haben trotz vieler anderer Gäste entspannen können. Die Unterkunft ist sehr modern und liebevoll eingerichtet, an Sauberkeit mangelt es ebenfalls nicht, nahezu klinisch sauber, dass schätzen wir sehr. Ich wurde die Unterkunft jederzeit wieder buchen. Danke 😘

    February 2024 - Waram G. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  3. 8.3

    Die Wohnung ist sehr modern und schön am Wasser gelegen. Die Lage ist ausgezeichnet. Toll ist auch der Parkplatz vor der Tür

    February 2024 - Gilles P. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  4. 9.1

    Het park ligt in een mooi waterrijk gebied, en is zeer netjes. Het huisje was modern, super schoon, en luxe ingericht. Beide slaapkamers een eigen badkamer, dus met twee stellen er naartoe gaan zou ideaal zijn. Direct gelegen aan het water, met een eigen aanlegsteiger, dus een bootje mee nemen of huren is aan te raden. Onze rottweiler Beer was ook zeer welkom, wat niet altijd vanzelfsprekend is. Hij mocht/ moest volgende keer weer mee komen.😁 Ondanks de ( tijdelijk) wat minder goede bereikbaarheid door werkzaamheden voor de ingang van het park ( hier kunnen jullie ook niks aan doen )hebben we het prima naar de zin gehad. Een storing in het ventilatiesysteem van een badkamer werd ook na sluitingstijd van de lobby keurig opgelost. Al met al dus een heerlijke korte vakantie gehad, en we komen zeker nog eens terug.

    February 2024 - Ingrid h. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  5. 9.4

    Heel mooi, heel netjes, heel verzorgd!

    January 2024 - . stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  6. 9

    2e verblijf, vorige maand Januari, nu afgelopen weekend Februari. Het was top! Alles heel netjes, comfortabel, mooi ingericht, eigenlijk valt er niets slechts over te zeggen. We komen graag terug!

    February 2024 - . stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  7. 9.4

    Lokalita

    February 2024 - Lukas P. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  8. 10

    Uns hat das Haus sehr gefallen die Einrichtung war sehr modern und schön gestaltet. Es war sehr sauber, sowie die Professionelle Betreuung von der Lobby war sehr gut. Die ruhe war für uns sehr angenehm sowie die Lage in den Niederlanden. Alle Städte konnte man sehr gut mit dem Auto erreichen. Wir werden es weiterempfehlen und auch gerne wiederkommen.

    February 2024 - H. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  9. 10

    Es war ein wunderschöner Aufenthalt. Alles war perfekt.

    February 2024 - Cornelia R. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  10. 8.4

    Sehr nette Unterkunft und Personal. Alles war sauber. Direkt am Wasser, sehr ruhig.

    February 2024 - Ayhan B. stayed in Villa Nautica 4 persons at MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht